Početna Aktuelno

U zagrljaju vanilijeSinoć su posjetioci decembarske izložbe 'U zagrljaju vanilije', koja je predstavljena u sarajevskoj Bela Vida galeriji, imali priliku uživati u neobičnom performansu koji je upriličen u holu Importanne Centra.Euforično i magično vrijeme ususret praznicima tim Bela Vide je iskoristio da svim posjetiocima priredi mali spektakl kojim su najavljena buduća dešavanja u Importanne Centru.

Više...

 

Stručni tim sarajevske Bela Vida galerije je u mjesecu decembru spremio posebnu postavku, čije otvorenje je zakazano za 18. decembar. Euforično i magično vrijeme oko praznika u Galeriji bit će obojeno mirisom i bojom vanilije, zanimljivim kulturnim dešavanjima i svesrdnom podrškom ka ugroženim grupama bh.  društva.

Više...

Stručni tim Bela Vida galerije 20. novembra 2012. godine svečano je predstavio desetu mjesečnu postavku simboličnog naziva 'Zimzeleni tragovi'. Srdačnim i spontanim govorom postavku je otvorio prvi sekretar Ambasade Njemačke u BiH Florian Burkhardt, koji je pohvalio rad Galerije i njenog tima.

Više...

Više članaka...

Stranica 1 od 8

<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 » > Kraj >>

Bela Vida d.o.o. :: Tel. +387 (0)33 26 46 60 :: Fax +387 (0)33 26 46 61 :: Zmaja od Bosne 7-7a :: Sarajevo :: e: info@belavida.ba