Početna Bela Vida 2012 Korakom španske salse Bela Vida galerija ugostila časopis 'Magazine'

U najnovijem izdanju mjesečnog lifestyle časopisa Magazine nalaze se ekskluzivne fotografije snimane u novootvorenoj Bela Vida galeriji u Importanne Centru. 

Inspirisani besprijekornim enterijerom

Dan nakon otvaranja, Bela Vida galerija ugostila je časopis Magazine i manekene koji su promovisali novu kolekciju lanca Modiana. Inspirisani besprijekornim enterijerom, Magazine i Modiana izabrali su ekskluzivni prostor Galerije za završni fotografski set, a u toku cjelodnevnog snimanja tim Magazinea i manekeni prošetali su se čitavom postavkom „Korakom španske salse“.


Odlike stila: Enterijer i moda

U odličnoj atmosferi nastale su sjajne fotografije koje se nalaze u štampanom, martovskom izdanju Magazinea. Usklađeni tonovi najnovije modne kolekcije koje su manekeni nosili na snimanju, a čiji je glavni zastupnik Modiana, sa postavkom Bela Vide u nijansama crvene, crne i bijele, imali su za cilj da prikažu modernu i elegantnu poslovnu ženu. Odlike stila – enterijer i moda uspjeli su da u neraskidivoj vezi prikažu savremenost, dizajn i visoki kvalitet.

Donosimo vam ekskluzivne fotografije sa snimanja, obavljenog 17. februara u Importanne Centru.


Bela Vida d.o.o. :: Tel. +387 (0)33 26 46 60 :: Fax +387 (0)33 26 46 61 :: Zmaja od Bosne 7-7a :: Sarajevo :: e: info@belavida.ba