Početna Bela Vida 2012 Lavanda provanse 'Lavandu Provanse' otvara ambasador Roland Gilles

Provansalski stil uređenja koji koketira između seoskog, tradicionalnog, ali sa modernim elementima dekoracije tema je junske postavke Bela Vida Galerije pod nazivom „ Lavanda Provanse“. Duh Mediterana, miris lavandinih polja i šarm rustike sinonimi su koji se vežu za jug Francuske i Provansu, te su u segmentu uređenja doma zauzimeli bitno mjesto u inspirativnom prostoru Bela Vida Galerije.Prelijep romantični enterijer sa svim nijansama lavandinih polja, ukombinovan sa funkcijom kamena, kovanog gvožđa i drveta bit će svečano otvoren 12. juna 2012. godine u 20.00 sati. Postavku će otvoriti ambasador Francuske u BiH NJ. E. Roland Gilles sa suprugom Claudiom Carceroni de Carvalho.

Kao specijalni pokrovitelji ambasada Francuske i Francuski Institut u BiH dali su svoj značajan doprinos otvorenju junske Bela Vida postavke. Prepoznavši kvalitet i angažman Bela Vida kompanije, a u cilju što bolje promocije i unapređenja kulturnih odnosa ovih zemalja izrazili su zadovoljstvo i želju da budu aktivni učesnici projekta.

Bela Vida Galerija kao moderna gradska oaza stila i jedinstvena shopping zona,  u Importanne Centru u Sarajevu briše granicu između klasične kupovine namještaja i zadovoljstva u dekoraciji i uređenju doma. Na jednom mjestu moguće je naći sve elemente enterijera i veliki broj dopunskog asortimana najkvalitetnijih kompanija na našem tržištu.

U okviru unaprijed definisanih mjesečnih tema, stručni tim Bela Vida galerije kreira postavku koja je interpretacija stilskog uređenja jedne ili više država i noviteta u svijetu dizajna enterijera. Nakon Španije, Japana, Velike Britanije i Švedske, svoje mjesto učešća zauzima i Francuska.

Projekat Bela Vida nastao je iz “kreativne kuhinje” tima Enterijer.ba, koji uspješno djeluje već šest godina.

 

Bela Vida d.o.o. :: Tel. +387 (0)33 26 46 60 :: Fax +387 (0)33 26 46 61 :: Zmaja od Bosne 7-7a :: Sarajevo :: e: info@belavida.ba