Početna Bela Vida 2012 Ljepota masline Stil udobne i moderne Italije

Italija posjeduje savršeno jasan i moderan koncept stila, te je istovremeno i savremena kolijevka dizajna i trendova. Dinamičan, udoban i estetski savršeno skladan enterijer uređen u italijanskom stilu predstavljen je u sarajevskoj Bela Vida galeriji.
Funkcionalnost prilagođena klijentu i kupcu koji je zainteresovan za prostor jedinstvenog sklada odnos je efektne unutrašnje organizacije i namještaja prelijepog dizajna.

Postavka pod nazivom „Ljepota masline“ ima za cilj da domaćem tržištu predstavi najnovije trendove u uređenju, a koji su inspirisani prirodnim tonovima, sa harmoničnim oblicima, površinama i formama.

Najsavremeniji i najtraktivniji namještaj stvara oazu odmora, opuštanja i potrebne elegancije, a detalji u bojama snažne zelene i ljubičaste omaž su mirnoj sivoj, krem i bijeloj. Ovakav ambijent ima mogućnost da zadovolji sve potrebe savremenog življenja i u kompoziciji materijala i formi uspjeva da unese viziju idealnog doma.


Bela Vida d.o.o. :: Tel. +387 (0)33 26 46 60 :: Fax +387 (0)33 26 46 61 :: Zmaja od Bosne 7-7a :: Sarajevo :: e: info@belavida.ba