Početna Bela Vida 2012 Veni, vidi, viking Četiri ideje: Šta staviti na zid?

 Posjedujete upražnjeno mjesto na zidu koji prostor sobe čini „bezličnim“? Predstavljamo vam četiri jednostavne ideje, koje mogu biti samo prijedlog i inspiracija za slična rješenja, kao i potpuno dostupni dekorativni elementi.

 

Fotografija štampana na platnu

 Predivna kompozicija švedske šume u izmaglici, rad je poznatog sarajevskog fotografa Amera Kapetanovića. Idealan detalj za enterijere vedrih boja kao kontrastna i umirujuća zona ostatku prostora. Slika je štampana na platnu i njene dimenzije su 120x180cm. Slika je dostupna u Galeriji Bela Vida.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Umjetnička slika

 Neke stvari nikad ne izlaze iz mode. Bilo da je birate za lični prostor ili kao poklon dragoj osobi – umjetnička slika akademske kiparice Lejle Porobić odlično je rješenje. Sa umirujućim obrisima Trebevića na zidu, svaki enterijer postaje potpuno nova zona doživljaja.


 

 

 

 

 

 


Kompozicija po želji

Kompozicija fotografija i slova, uramljenih u stakleni okvir sjajna je ideja za one koji žele zid sa ličnim dizajnom. More, nebo, fotografije sa putovanja, inicijali, skup slova koji samo vama nešto znači – osmislite motive, boje i format. Kompoziciju vidljivu na fotografiji dizajnirao je Bela Vida Studio.

 

  


„Uramite“ zid

Za najjednostavniju dekoraciju zida odaberite obične ramove u boji i različitim dimenzijama i od njih napravite mini kompoziciju. Bilo da su identični izradom ili pak potpuno različiti stilovi, uvijek postoji način da se oni sjajno ukombinuju i tako u enterijeru oda lični dašak ukusa i kreativnosti.

 

 

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Bela Vida d.o.o. :: Tel. +387 (0)33 26 46 60 :: Fax +387 (0)33 26 46 61 :: Zmaja od Bosne 7-7a :: Sarajevo :: e: info@belavida.ba